Kako dobro boste vodili svoj poslovni dogodek, bo odražalo strokovnost vaše organizacije. 

Poskrbimo za vse vrste poslovnih dogodkov/sestankov do 50 udeležencev, ki lahko potekajo na vašem podjetju ali lokaciji po želji. Na voljo tudi catering!

5 prednosti najema Singule za organizacijo dogodka

Dogodki, v okviru katerih se podjetja oz. predstavniki podjetij ali zaposleni, zberejo z določenim namenom, imenujemo poslovni dogodki. Ti morajo biti impresivni, da naredijo pozitiven vtis na vaše podjetje, vaše zaposlene in, kar je še pomembneje, vaše povabljence. Posledično pa mora biti organizacija takega dogodka brezhibna. Tako kot je vodenje sestanka pomembno za uspešen in produktiven sestanek, je pomembna tudi organizacija dogodka. 

Razmišljate, da bi sami organizirali poslovni dogodek, ne da bi najeli strokovnjake za organizacijo? Preberite, zakaj to ni vedno najboljša ideja in kako vam lahko pri tem pomagamo.

_

Prihranek stroškov

Večina ljudi verjame, da s tem, ko ne najamejo profesionalne agencije za organizacijo, prihranijo ogromno denarja. Vendar pa je treba upoštevati veliko več kot honorar za organizacijo. Organizatorji dogodkov imajo obsežno mrežo partnerjev, lastnikov prizorišč, dobaviteljev, kuharjev in drugih. Lahko vam pomagajo izkoristiti popuste in posebne ponudbe, ki niso vedno na voljo javnosti. Tako vam dolgoročno pomagajo prihraniti kar nekaj denarja.

_

Dolgoletne izkušnje

Načrtovalci dogodkov imajo dolgoletne izkušnje, ki podpirajo njihovo znanje o konferencah, dogodkih in ostalih korporativnih srečanjih. Dobro poznajo najnovejše industrijske trende, skrivnosti varčevanja s proračunom, trendovske barve in podobno. Imajo tudi izkušnje in znanje za organizacijo manjših in velikih dogodkov ter široko mrežo dobaviteljev, prodajalcev in lastnikov prizorišč. Pomagajo vam lahko organizirati dogodek na nemoten način in poskrbijo za morebitne nezgode.

_

Optimizacija časa

Načrtovanje dogodka se morda zdi vznemirljiva naloga, vendar ne veste, kako težka zna biti. Obstaja veliko stvari, ki vam bodo vzele ogromno časa, na koncu pa vam bo le-tega zmanjkalo za pomembna opravila v podjetju. Nekatere naloge je treba dokončati in potrditi čim prej, da zagotovite uspeh dogodka. Če ste profesionalec s polnim delovnim časom, lahko organizacija dogodka postane težavna. Takrat bo profesionalna agencija zagotovila, da bo vse dokončano pravočasno in v okviru dodeljenega proračuna.

_

Reševanje morebitnih težav

Pri organizaciji poslovnega dogodka gre lahko veliko stvari narobe. Na primer, ozvočenje morda ne deluje pravilno, predstavitev ni naložena, avdiovizualne zahteve niso ustrezne, catering ni organiziran, pride do tehničnih težav pri prevozi in tako dalje. Pot do načrtovanja dogodka ima veliko lukenj. Če se torej odločite za načrtovanje dogodka, se vprašajte, kako boste ravnali v nepričakovanih situacijah, ki se lahko pojavijo kadarkoli?

_

Brezskrbna udeležba

Ena največjih prednosti najema strokovnjakov za organizacijo je, da vam pustijo dovolj časa, da uživate v samem dogodku. Kot gostitelj morate biti del dogodka, ne da se ukvarjate s težavami v ozadju. Z izkušenim organizatorjem boste imeli na voljo usposobljene strokovnjake. 

_

Izvrsten catering

Bi radi naredili še več vtisa na udeležence vašega poslovnega dogodka? Ponujamo vam tudi možnost cateringa, z okusno hrano in odlično postrežbo. Upoštevamo vaše želje in z gostinci pripravimo meni, ki bo navdušil vse, ki se bodo dogodka udeležili.

Imate vprašanja? Veseli bomo vašega klica!

Izberite nas, ker ponujamo več. Izberite nas, ker vas poslušamo. 

In predvsem, ker vas jemljemo resno.

Organizacije poslovnega dogodka se lotite nadvse resno. Že samo en dogodek lahko močno vpliva na nadaljnje sodelovanje z vašimi poslovni partnerji ali odnos z zaposlenimi.